Hem
Beställa
Kontakt
Samlarbilder
Samlarbilder - Vi har inspirerats av 50- 60-talets samlarbilder på filmstjärnor.
Vi tillverkar bilderna med samma teknik och material som används till våra stora Fine Art tavlor. Namn och plats på sevärdheten finns på varje enskilt kort. Med kartkoordinaterna som medföljer kan ni enkelt hitta närmsta väg till utflyktsmålet

All images Copyright Tommy Rosengren All Rights Reserved.
Fine Art Prints - Sweden - info@fineartprints.se
Fine Art Tavlor
Fine Art Tavlor - Ett hantverk med högsta kvalité, ger extremt skarpa bilder, intensiva färger, stort färgomfång med livfullhet och iögonfallande bilder.
Skåne
Samlarbilder
Samla på Skåne - är ett koncept med bilder av Skånes sevärdheter. Bilderna kan vara minnesbilder, vackra samlar-bilder eller idéer till utflycktsmål.
Fine Art Prints
Nu är möjligt att få det senaste inom bildkonst och få bilden producerad som en tavla. Samtliga "Samlarbilder” och naturbilder som finns i biblioteket går att få i form av en tavla. Vi använder canvas eller bomullspapper av högsta kvalitet. Bilderna produceras på samma papper som används av museer för att ge extrem lång hållbarhet.

En utskrift på canvas ger intrycket av att bilden ser ut som en målning. Ni kan själv välja format på tavlan på beställningssidan. Vi ramar in motivet i våra standardramar. Ni kan även få bilden utan ram.

Fine Art Prints ger extremt hög kvalitet, en ultrafin process för att producera bilder med intensiv färg, stor färgrymd och livfullhet. Våra produkter är av absolut högsta "Fine Art Prints" kvalitet.

Tavlor framställda med denna metod kan ses på världens mest kända gallerier.
Naturbilder

 

Vi använder marknadens bästa råvaror, papper av högsta museumkvalité och
arkivbeständigt UltraChrome HDR bläck. Bilden bleks eller missfärgas inte under
100 år. Samma material som konstnärer och fotografer använder för visning av
bilder i konstgallerier, museer och utställningar.

Ett Hantverk
”Vi stödjer Världsnaturfonden WWFs viktiga miljö och naturvårdsarbete,
 så väl här i Sverige som i andra delar av världen.”